Reparatii telefoane egros iasi

282 Adăugat de X-GSM Iasi

Daca sunteti in cautarea unui service de reparatii telefoane mobile in zona Egros din Iasi, atunci xGSM este alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

Suntem un service specializat in reparatii telefoane mobile, cu o vasta experienta in domeniu, si suntem pregatiti sa va ajutam cu orice problema intampinata la telefonul dumneavoastra. Indiferent de marca sau modelul telefonului, puteti conta pe noi pentru reparatii rapide si de calitate.

Oferim o gama larga de servicii de reparatii telefoane mobile, inclusiv inlocuirea ecranului, inlocuirea bateriei, repararea butoanelor, repararea porturilor de incarcare si multe altele. In plus, suntem un service gsm non stop, deci va putem ajuta chiar si in afara programului obisnuit de lucru.

Folosim numai piese de calitate superioara si avem la dispozitie tehnologii de ultima generatie pentru a garanta reparatii de durata si de calitate. Suntem dedicati oferirii de servicii de calitate si la preturi competitive pentru clientii nostri din zona Egros din Iasi si imprejurimi.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o reparatie sau pentru a afla mai multe informatii despre serviciile noastre de reparatii telefoane mobile. Va stam la dispozitie cu placere!