Bine ați venit pe pagina noastră de Termeni și Condiții! Acești termeni și condiții reglementează utilizarea site-ului www.x-gsm.ro și a serviciilor noastre de reparații pentru telefoane în Iași. Prin utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții.

  1. Serviciile noastre Noi, X-GSM, oferim servicii de reparații pentru telefoane în Iași. Aceste servicii sunt destinate utilizatorilor care au probleme cu telefoanele lor și doresc să le repare.

  2. Costurile serviciilor Costurile serviciilor noastre sunt stabilite în funcție de tipul problemei și de modelul telefonului. Prețurile exacte vor fi stabilite în momentul diagnosticării problemei de către echipa noastră.

  3. Termenii și condițiile de plată Plata serviciilor noastre se face în momentul preluării telefonului de către client. Acceptăm numerar și carduri de credit/debit. Toate plățile trebuie să fie efectuate în lei.

  4. Politica de garanție Toate serviciile noastre de reparații sunt garantate pentru o perioadă de 6 luni de la data preluării telefonului. În cazul în care problema persistă sau apare o problemă nouă în timpul perioadei de garanție, vă rugăm să ne contactați și vom remedia problema gratuit.

  5. Informații personale Pentru a furniza serviciile noastre de reparații, vom colecta și utiliza informațiile dvs. personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Vă asigurăm că informațiile dvs. personale vor fi tratate cu confidențialitate și vor fi utilizate doar în scopurile specificate în politica noastră de confidențialitate.

  6. Drepturi de autor Toate informațiile, conținutul și design-ul site-ului www.x-gsm.ro sunt proprietatea noastră și sunt protejate de drepturile de autor. Utilizarea neautorizată a informațiilor, conținutului sau design-ului site-ului este strict interzisă.

  7. Modificări ale termenilor și condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificare.

  8. Contact Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de Contact.

Probleme cu telefonul tău mobil?

Apasă butonul alăturat și cere o estimare pentru reparația dispozitivului tău!

Solicită o reparație
Navigare la antetul paginii